HomeNieuwsEntertainmentOphef over lingeriecampagne Heidi Klum en dochter Leni: "Heel vreemd om dit...

Ophef over lingeriecampagne Heidi Klum en dochter Leni: “Heel vreemd om dit met je moeder te doen” (foto’s)

Een reclamecampagne waarin Heidi Klum en haar dochter in lingerie te bewonderen zijn, zorgt voor verontwaardigde reacties op sociale media. “Naar wat ben ik aan het kijken?!”, klinkt het onder meer.

Een lingeriecampagne voor de nieuwe herfst-wintercollectie van het Italiaanse modemerk Intimissimi lokt heel wat verbaasde reacties uit. Daarin pronken Heidi Klum (51) en haar dochter Leni (20) samen in lingerie. Het bekende Duitse model deelde enkele beelden ervan op Instagram, waar meteen een storm van reacties losbarstte.

Artistiek

Zo hebben heel wat volgers hun bedenkingen bij het feit dat moeder en dochter hiervoor zouden tekenen. “Naar wat ben ik aan het kijken?!”, “Heel vreemd om dit met je moeder te doen”, en “Niets leuker dan halfnaakt poseren met je moeder…”, klinkt het aan de ene kant. Al zijn er ook heel wat positieve reacties te bespeuren. “Ze zijn gewoon aan het modelleren. Moeder en dochter samen voor hetzelfde merk”, “Wat een prachtige vrouwen!”, en “Dit is zo artistiek. Doe zo voort!”, lezen we ook.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken.

Foto: Shutterstock

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels