HomeNieuwsBizarDeze drie tips zouden je kans om de loterij te winnen verhogen:...

Deze drie tips zouden je kans om de loterij te winnen verhogen: “Goed om te weten!” (video)

Niemand heeft een glazen bol, dus we kunnen je jammer genoeg de juiste cijfers van de volgende Lotto-trekking niet meegeven, maar we hebben wel een aantal nuttige tips.

Speel je weleens op EuroMillions of de Lotto maar heb je nog nooit een groot bedrag gewonnen? Wel, misschien lukt het met deze tips wél een keer. TikTokster @makeitshinemoney beweert immers dat je winstkans groter wordt als je de volgende drie tips toepast.

Geen verjaardagen

Ten eerste legt ze uit dat je beter geen cijfers kiest die overeenkomen met data die je na aan het hart liggen, bijvoorbeeld je verjaardag of je trouwdatum. “Die cijfers liggen tussen 1 en 31, maar bij een trekking zijn er ook hogere cijfers, dus als iedereen uit cijfers tussen 1 en 31 kiest en jij niet én er worden ook cijfers boven 31 getrokken, dan moet je de prijzenpot niet delen met iemand anders”, klinkt het.

Kleine loterijspelen

Daarnaast raadt de vrouw aan om mee te doen aan minder populaire loterijspelen. “Het gewonnen bedrag is dan wel kleiner, maar je hebt een grotere kans om te winnen”, luidt het.

Meest getrokken cijfers

Tot slot is het belangrijk om na te gaan welke cijfers het vaakst getrokken worden. Bij EuroMillions werd daar eerder al onderzoek naar gedaan. Daaruit bleek dat 17, 20, 21, 23, 42 met sterren 2 en 3 de meest lucratieve combinatie is.

Viraal

Het TikTok-filmpje werd al meer dan 500.000 keer bekeken. “Ik ga dit eens proberen”, “Oh, goed om te weten!”, en “Dankjewel voor de tips!”, lezen we in de reacties.

Foto: TikTok

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels